Göteborg Film Festival presenterar

Streama hundratals filmer och se utvalda premiärer på bio för endast 89 kr/månad.

Göteborg Film Festival presenterar
Världens bästa filmer. Var du vill. När du vill.

Världens bästa filmer. Var du vill. När du vill.

Streama ett handplockat urval av filmhistoriens största klassiker och de senaste festivalfavoriterna direkt i din mobil, på din dator, surfplatta, Chromecast, Android TV eller Apple TV.

  Populärt just nu

  Se hela vårt utbud

  Vanliga frågor

  Se alla frågor och svar
  • Vad är Draken Film?

   Draken Film är en streamingtjänst som samlar hundratals kritikerhyllade festivalfavoriter och prisbelönta klassiker. Draken Film ägs och drivs av den ideella föreningen Göteborg Film Festival med visionen om att sprida värdefull film till en så stor publik som möjligt.

  • Hur startar jag en prenumeration på Draken Film?

   Klicka på "Starta prenumeration", fyll i din e-postadress, välj ett lösenord och registrera ditt betalkort. Om du har en kampanjkod kan du registrera den i kampanjkodsfältet. En prenumeration på Draken Film kostar 89 kr per månad och ger tillgång till hela Draken Films filmbibliotek, prenumerationen har ingen bindningstid och du kan säga upp den när du vill.

  • Hur fungerar Draken Films biobiljetter?

   Vi älskar att se på film hemma, men film är bäst på bio. Under hösten väljer vi ut några av våra favoritfilmer som verkligen måste ses på stor duk, om du prenumererar på Draken Film bjuder vi på ditt biobesök om du ser filmen under premiärhelgen på någon av våra favoritbiografer. På så sätt får du en fantastisk filmupplevelse, samtidigt som vi tillsammans hjälper biograferna att få tillbaka sin publik under den höst då biopubliken behövs som allra mest. Rådande restriktioner gör att hösten 2020 är den mest utmanande någonsin för biograferna, genom att se film på bio ofta och på ett säkert sätt under hösten skapar vi förutsättningar för att biograferna ska finnas kvar när allt det här är över. Inför varje premiärhelg lägger vi in din unika biljettkod i din Draken Film-app (här kan du ladda hem vår app för iOS eller Android ). I appen hittar du också en lista med alla anslutna biografer som visar filmen. Ta med dig din telefon till biografen och visa upp koden i kassan, så får du en biljett till visningen. Biljetten kan hämtas ut under filmens premiärvecka, fram till söndagen. Tänk på att visningarna kan bli slutsålda, de flesta biografer visar om det finns biljetter kvar till visningen på sin hemsida.

  • Hur fungerar den fria provperioden?

   Alla nya prenumeranter får prova Draken Film fritt i två veckor. Under provperioden kan du streama hur mycket film du vill utan bindningstid, avslutar du prenumerationen under provperioden kostar det ingenting. Om prenumerationen inte avslutats efter 14 dagar förlängs prenumerationen automatiskt och det kort du registrerade när du startade prenumerationen debiteras. Du kan avsluta din prenumeration närsomhelst och har alltid tillgång Draken Film under den period du betalt för.

  • Jag har varit prenumerant tidigare och vill prova på nytt, hur gör jag?

   Logga in med din e-postadress och ditt lösenord och aktivera din prenumeration på nytt via Mina sidor.

  • Hur många filmer finns på Draken Film?

   Draken Films bibliotek rymmer idag över 700 kritikerhyllade festivalfilmer och prisbelönta klassiker, vi släpper nya premiärer varje vecka.

  Få tillgång till hundratals handplockade filmer du inte hittar någon annanstans.